Skip to main navigation Skip to main content

ADVIES EN ONDERSTEUNING
BIJ UW FINANCIËLE ADMINISTRATIE

ACTIEF FINANCIEEL ADVIES
Wij begrijpen dat u als ondernemer behoefte heeft aan een objectief en betrouwbaar administratiekantoor waarmee u vrijblijvend kunt sparren over diverse financiële en administratieve vraagstukken. Daarom staan wij graag persoonlijk naast u om de financiële vraagstukken voor u op te lossen. We helpen u met het verhelderen van uw vragen en problemen en denken met u mee over de juiste aanpak hiervan.

DIENSTEN VAN ADMINISTRATIEKANTOOR ACTIEF FINANCIEEL ADVIES

Naast financieel en fiscaal advies, helpen we u ook met:

Contact
Meer informatie over onze diensten of een afspraak maken? Bel 06 51 254 762 of vul het contactformulier in.

BOEKHOUDING

Als dealer van het boekhoudpakket Snelstart werken en adviseren wij u de boekhouding via Snelstart of een ander boekhoudpakketten te verwerken. Voor het verwerken van uw boekhouding werken wij volgens een vast uurtarief of op basis van een vaste maand- of kwartaalprijs. Afhankelijk van hoe u het papierwerk aanlevert, worden de kosten hiervan bepaald.

BOEKHOUDING UITBESTEDEN

JAARREKENING OPSTELLEN

Een gespecificeerde jaarrekening geeft u een helder overzicht van de geldstromen van uw bedrijf. U weet dan precies wat er binnenkomt en hoeveel geld er uitstroomt. Zo weet u precies of uw onderneming financieel gezond is. Actief Financieel Advies stelt voor u graag een overzichtelijke jaarrekening op. We doen dit voor een vaste totaalprijs of we werken op basis van een uurtarief.

JAARREKENING LATEN OPSTELLEN

SALARISADMINISTRATIE

Als u de salarisadministratie aan ons uitbesteedt, verwerken wij als loonspecialisten op dit vlak de loonverwerking. U betaalt bij Actief Financieel Advies een all-in prijs per loonstrook. Er zijn dus geen bijkomende kosten voor het doen van de aangifte loonheffing, de pensioenaangifte en voor het verzorgen van het jaarwerk. U heeft dus altijd een duidelijk beeld over de kosten.

SALARISADMINISTRATIE UITBESTEDEN

FISCAAL ADVIES

De fiscale wetgeving in Nederland is zeer complex. Als zelfstandig ondernemer is het onbegonnen werk om alle wetten en regels te kennen en alle ontwikkelingen hiervan op de voet te volgen. U heeft ten slotte al uw handen vol aan het draaiend houden van uw onderneming. Wij zorgen ervoor dat uw belastingvragen zo snel en zo goed mogelijk worden opgelost. Voor de complexere zaken doen we een beroep op een vertrouwde fiscalist, waarmee wij samenwerken.

ADVIES AANVRAGEN

BELASTINGAANGIFTEN

Naast het doen van aangiften inkomstenbelasting voor ondernemers hebben wij ook een groot bestand aan particulieren waarvoor wij al ruim 9 jaar de aangifte inkomstenbelasting verzorgen.

Voor de ondernemer verzorgen wij tevens ook aangiften vennootschapsbelasting, dividendbelasting en omzetbelasting.

BELASTINGAANGIFTEN UITBESTEDEN